MSC Cruises

Kryssa med det italenska rederiet MSC Cruises med över 300 års erfarenhet till havs.

Vakna upp till en ny utsikt eller i en ny stad varje morgon! På en kryssning väljer du själv om du vill ha ren avkoppling med spa och relaxa vid poolen, händelserika dagar fyllda med aktiviteter, eller varför inte en kombination? All mat och de allra flesta aktiviteter ombord är inkluderat i priset. Med MSC Cruises har du chansen att uppleva Cirque du Soleil till havs. Boka balkonghytt och få garanterad havsutsikt! 

1

Aktiviteter

Fartygen har fler attraktioner som du inte hittar annanstans till havs, och som passar både vuxna som små. Ni hittar alltid något att göra som fartfyllda aktiviteter på vattenland, bowlingbanor, barnklubbar, shower med mera. Eller letar du avkoppling, varför inte unna dig en spa-behandling, träna med havsutsikt och njuta av god mat i någon av de olika specialrestaurangerna?

up
2

Fartyg

Flottan innheåller 19 fantastiska fartyg, allt ifrån det genuina italienska till de senaste innovationerna och modern teknik, flottan utökas till 25 kryssningsfartyg fram till 2026. Det finns något för alla, oavsett ålder eller familjekonstelation med fyra olika klasser erbjuder dig ett brett utbud av kryssningsmöjligheter.

down
3

Miljö

MSC Cruises tar stort ansvar för att bevara och skydda oceanerna och haven med deras miljöarbete. Från 1 januari 2020 klimatkompenseras all koldioxidutsläpp från flottan och de har fått ISO-certifering för deras miljöskyddsarbete ombord, i land och till havs. Rederiet investerar i utveckling av avancerad teknik och innovation för att kontinuerligt minska flottans miljöavtryck.

down

Fartyg

down
down
sort
down

Hjälp! Vi hittar tyvärr inga resultat på denna sökning

Prova att justera bland filtren eller varför inte göra en helt ny sökning?

Vill du försöka om från början?
0 av 0st
check-circle
På denna webbplats använder vi kakor (cookies) för att den ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.